Astma Fonds hangt sticky posters op

Vieze lucht verziekt uw longen

De lucht in Nederland is vuil, ook op plekken waar u elke dag langs komt. Hoe vuil? Dat laat het Astma Fonds zien door sticky posters op te hangen. Nu zijn de posters wit, maar hoe lang nog?

dag 1

dag 8

De luchtkwaliteit in Nederland en in veel Europese landen is vaak niet goed. Daarom geeft het Astma Fonds gedragsadviezen waarmee u uzelf beter kunt beschermen tegen luchtvervuiling. Luchtvervuiling kan ervoor zorgen dat uw astma of COPD (chronische bronchitis en longemfyseem) verergert. Ook van weinig luchtvervuiling kunt u klachten krijgen, als u daarvoor gevoelig bent. Want ook al valt de luchtvervuiling binnen de normen die de overheid gebruikt, dan nog is de lucht niet gezond.

Website Astmafonds

http://www.petities.nl/petitie/fijn-stof-verziekt-uw-longen

Comments are closed.