Voedselbank helpt AH met de kleintjes

Afgelopen zaterdag hielden vrijwilligers van de Voedselbank een inzamelaktie bij diverse filialen van Albert Heijn. Bedoeling was dat klanten produkten kochten en die, na afrekening bij de AH kassa, aan de voedselbank gaven. Zo verdwijnt een belangrijk deel van je goedbedoelde gift in de zak van multinational Ahold. Een woordvoerder van de voedselbank over de aktie: “De voedselbank Utrecht is erg blij met de bereidheid van AH om mee te werken aan de actie.”

Kerstpakket

Als tegenprestatie zal AH 520 kerstpakketten aan de Voedselbank gaan doneren. De woordvoerder van de Voedselbank: “Wij ontvangen van de klanten van AH een grote hoeveelheid producten die we anders niet in het voedselpakket kunnen aanbieden. Denk hierbij vooral aan pasta, rijst, blikgroente en andere zaken met een lange houdbaarheidsdatum.” Klanten van de voedselbank laten ons weten dat ze omkomen in de elleboogjes macaroni, maar niks krijgen om het nog een beetje lekker te maken.

Comments are closed.