Everhardt doet het wéér

Voor de tweede keer dit jaar chanteert wethouder Everhardt de gemeenteraad. Volgens dit bericht zegt de wethouder dat het afblazen van de Bieb++ de gemeente miljoenen kost. Zo zet hij de gemeenteraad opnieuw onder druk om toch vooral vóór te stemmen.

bushaltes Vredenburg

Het lijkt er op dat dit voor de wethouder een normale gang van zaken is geworden. Eerder dit jaar zette hij de gemeenteraad onder druk om toch vooral voor zijn voorstel voor slechts enkele bushaltes op het Vredenburg te stemmen. Als de gemeenteraad dat zou doen, dan zouden de bushaltes met Sinterklaas dit jaar al in gebruik kunnen worden genomen. In de zomer bleek dat daar helemaal geen sprake van kon zijn en dat de bushaltes pas in december 2014 in gebruik kunnen worden genomen. Maar Everhardt heeft het door hem gewenste besluit binnen. De gemeenteraad heeft het nakijken.

Comments are closed.